Happy Holidays

Happy Holidays and Happy New Year !
Best wishes for a healthy, happy and prosperous 2015 !

Ivaylo Petrov, Chairman of the Association for revival of village of Mandritsa


Gëzuar Festat dhe Gëzuar Vitin e Ri !

Pranoni urimet e mia të përzemërta që Viti 2015 të jetë për Ju i shëndoshë, i lumtur dhe plot suksese !

Ivajllo Petrov, Kryetar e Shoqatës për Rilindjen e Fshatit të Mandricës

Happy Holidays and Happy New Year !

Оставете коментар: