All posts by Албена

Events 2016

Annual events:

30 April – Children’s Easter Party ” Flying Mandritsa ”
30-31 July – Annual World Forum “Together again”

Reunions:

Februari 27 – Sofia
April 16 – Plovdiv
September 24 – Kardzhali

Events 2015

Events 2015

Annual events
11 – 12  April – Children’s Easter Party ” Flying Mandritsa ” – Mandritsa

01 – 02  August – Annual World Forum “Together again” – Mandritsa
Reunions
March 14 – Plovdiv

September 26 – Kardzhali

Happy Holidays

Happy Holidays and Happy New Year !
Best wishes for a healthy, happy and prosperous 2015 !

Ivaylo Petrov, Chairman of the Association for revival of village of Mandritsa


Gëzuar Festat dhe Gëzuar Vitin e Ri !

Pranoni urimet e mia të përzemërta që Viti 2015 të jetë për Ju i shëndoshë, i lumtur dhe plot suksese !

Ivajllo Petrov, Kryetar e Shoqatës për Rilindjen e Fshatit të Mandricës

Happy Holidays and Happy New Year !